J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g451g743kcal90.1g0g45.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )338g1183kcal60.8g199.4g13.2g20.3g
Kananmuna kuorineen punnittu124g156kcal13.6g0.4g11.2g0g
Milbona Maito rasvaton676g223kcal22.3g33.1g0g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g45g207kcal0.2g0.2g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g5160kcal382g487g185.8g45.4g
Valittu annoskoko1773g2580kcal191g243.5g92.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna887g1290kcal95.5g121.8g46.5g11.4g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750