J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g800g1320kcal160g0g80g0g
Makaroni ( tumma Torino )600g2100kcal108g354g23.4g36g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Milbona Maito rasvaton1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g80g368kcal0.4g0.4g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6296g9162kcal678.4g864.6g329.6g80.8g
Valittu annoskoko3148g4581kcal339.2g432.3g164.8g40.4g
Annoskoko puolitettuna1574g2290kcal169.6g216.2g82.4g20.2g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750