J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g100g165kcal20g0g10g0g
Makaroni ( tumma Torino )75g263kcal13.5g44.3g2.9g4.5g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Milbona Maito rasvaton150g50kcal5g7.4g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g10g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g1147kcal85g108.4g41g10.2g
Valittu annoskoko394g573kcal42.5g54.2g20.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna197g287kcal21.3g27.1g10.3g2.6g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.8g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750