J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g150g248kcal30g0g15g0g
Makaroni ( tumma Torino )113g394kcal20.3g66.5g4.4g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Milbona Maito rasvaton225g74kcal7.4g11g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g15g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1182g1720kcal127.2g162.2g62g15.2g
Valittu annoskoko591g860kcal63.6g81.1g31g7.6g
Annoskoko puolitettuna296g430kcal31.8g40.6g15.5g3.8g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750