J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g200g330kcal40g0g20g0g
Makaroni ( tumma Torino )150g525kcal27g88.5g5.8g9g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Milbona Maito rasvaton300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g20g92kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1574g2290kcal169.6g216.2g82.2g20.2g
Valittu annoskoko787g1145kcal84.8g108.1g41.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna394g573kcal42.4g54.1g20.6g5.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750