J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g200g330kcal40.1g0g20g0g
Makaroni ( tumma Torino )150g526kcal27g88.6g5.9g9g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6.1g0.2g5g0g
Milbona Maito rasvaton300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g20g92kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1576g2293kcal170g216.4g82.6g20.2g
Valittu annoskoko788g1147kcal85g108.2g41.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna394g573kcal42.5g54.1g20.7g5.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750