J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g250g413kcal50.1g0g25g0g
Makaroni ( tumma Torino )188g657kcal33.8g110.8g7.3g11.3g
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Milbona Maito rasvaton376g124kcal12.4g18.4g0g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g25g115kcal0.1g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g2866kcal212.4g270.6g103g25.4g
Valittu annoskoko985g1433kcal106.2g135.3g51.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna493g717kcal53.1g67.7g25.8g6.4g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750