Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 620g203kcal3.8g34.5g1.2g15.8g
Sokeri 355g1441kcal0g354.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g250g875kcal4.3g222.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 540g678kcal59.4g1.4g48.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1716kcal50.9g350g6g17.5g
Grahamjauho 100g328kcal10.6g60.7g2.2g9.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g60g198kcal4.8g36.6g1.1g11.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 200g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g13976kcal269.6g2185.4g438.4g109.4g
Valittu annoskoko2670g6988kcal134.8g1092.7g219.2g54.7g
Annoskoko puolitettuna1335g3494kcal67.4g546.4g109.6g27.4g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604