Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka250g350kcal57.5g0g12.5g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 100g125kcal21g0g4.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss44g172kcal5.3g21.1g7.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g50g50kcal1.5g1.3g27g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g2562kcal193.2g85.6g206.2g12.8g
Valittu annoskoko1504g1281kcal96.6g42.8g103.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna752g641kcal48.3g21.4g51.6g3.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653