Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Punajuuri 225g87kcal2.3g15.5g0.5g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g7.5g20kcal0.8g0.3g1.7g0.1g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste23g167kcal0g0g18.5g0g
Risottoriisi (Pirkka)150g496kcal10.1g120.2g0.6g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)75g34kcal0.2g8.3g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu376g225kcal3.8g16.9g15g0g
Aurajuusto94g319kcal18.8g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2781kcal76g339g129.2g16.6g
Valittu annoskoko1380g1391kcal38g169.5g64.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna690g695kcal19g84.8g32.3g4.2g
Arvot/100g100g101kcal2.8g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444123