Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1006kcal8.4g53.8g81.2g12.6g
Valittu annoskoko370g503kcal4.2g26.9g40.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna185g252kcal2.1g13.5g20.3g3.2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357