Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1202g289kcal21.8g26.4g3.6g27.6g
Vesi1300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto94g263kcal17.9g0g20.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g98g274kcal18.6g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5762g2313kcal123.4g73g152.6g60.8g
Valittu annoskoko2881g1157kcal61.7g36.5g76.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna1441g578kcal30.9g18.3g38.2g15.2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532