Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g7g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1000g710kcal16g160g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4454g3851kcal304.4g337.6g142.8g4g
Valittu annoskoko2227g1926kcal152.2g168.8g71.4g2g
Annoskoko puolitettuna1114g963kcal76.1g84.4g35.7g1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673