Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore600g168kcal3.6g33.6g1.2g15g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g150g59kcal5g4.7g2.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g1557kcal71.2g85.2g99.8g30g
Valittu annoskoko1055g779kcal35.6g42.6g49.9g15g
Annoskoko puolitettuna528g389kcal17.8g21.3g25g7.5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727