Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g10g30kcal1.6g0.7g2.3g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g700g1925kcal119g0g161g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.5g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Aromisuola (5g)3.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Timjami, annos 3g5g11kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g15g27kcal1.1g4.7g0.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g386g1390kcal54g254.8g11.2g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2908g6969kcal362g557.4g353g63.6g
Valittu annoskoko1454g3485kcal181g278.7g176.5g31.8g
Annoskoko puolitettuna727g1742kcal90.5g139.4g88.3g15.9g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913