Antonin gluteiiniton, pääosin kasvis lasagne
Resepti: Lämitä uuni noin 200 asteeseen.
Ota pinaatti pakastimesta sulamaan ja kaada neste pois kun sulanut.
Pilko bataatti, keitä se ja tee siitä bataattimuusia.
Pilko sipuli ja valkosipuli, ruskista ne aika korkealla lämmöllä omissa nesteissään.
.Lisää pilkottu sieni ja paista keskilämmöllä kunnes sipuli pehmeää ja neste poistunut sienistä.
Laita sieni/sipuli sekoite kulhoon.
Säästä neste!.
Paista pilkottu parsakaali ja pilkotut porkkanat pannussa (sieninesteessä)….
ja lisää ne kulhoon jossa sienet.
Aseta kidneypavut ja maissi pannuun ja paista ne sieni nesteessä kypsäksi.
Sekoita sieniin kuin kypsää.
Aseta kerros tomaattimurskaa muotin pohjalle ja laita 4kpl lasagnelevyjä päälle.
Peitä levyt ohuella kerroksella tomaattimurskaa.
Levitä sienisekoite murskan päälle.
Aseta 2 levyä sienisekoitteen päälle ja sivele ohuesti tomaattimurskaa päälle.
Lisää pinaatti murskan päälle.
Peitä pinaatti bataattimuusilla.
Lisää tomaattimurskaa päälle.
Aseta 4 lasagnelevyä päälle ja sivele taas tomaattimurskaa päälle.
Tee tomaatista viipaleita ja aseta ne murskan päälle.
Peitä foliolla ja aseta uuniin noin 45min.
Poista folio, levitä murskattu cashewpähkinä päälle.
Laita folio päälle ja laita uuniin 15 min. Ota ulos ja anna asettua noin 15 min ennen tarjoilua.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa
E0300752