Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g179g177kcal15.7g12.5g6.4g1.4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g500g850kcal100g0g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 786g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g2055kcal231.4g25g112.8g2.8g
Valittu annoskoko1465g1027kcal115.7g12.5g56.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna733g514kcal57.9g6.3g28.2g0.7g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505