Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g214g212kcal18.9g15g7.7g1.7g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g600g1021kcal120.1g0g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 943g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g2465kcal278g30g135.4g3.4g
Valittu annoskoko1758g1233kcal139g15g67.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna879g616kcal69.5g7.5g33.9g0.9g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505