Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g250g248kcal22g17.5g9g2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g700g1191kcal140.1g0g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 1101g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g2876kcal324.2g35g158g4g
Valittu annoskoko2051g1438kcal162.1g17.5g79g2g
Annoskoko puolitettuna1026g719kcal81.1g8.8g39.5g1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505