Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g286g283kcal25.2g20g10.3g2.3g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g800g1361kcal160.1g0g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 1258g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g3287kcal370.6g40g180.6g4.6g
Valittu annoskoko2344g1644kcal185.3g20g90.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna1172g822kcal92.7g10g45.2g1.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505