Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g322g318kcal28.3g22.5g11.6g2.6g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g900g1531kcal180.1g0g90g0g
Vesi, vesijohtovesi 1415g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g3698kcal416.8g45g203.2g5.2g
Valittu annoskoko2637g1849kcal208.4g22.5g101.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna1319g925kcal104.2g11.3g50.8g1.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505