Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g36g35kcal3.1g2.5g1.3g0.3g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g100g170kcal20g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g411kcal46.2g5g22.6g0.6g
Valittu annoskoko293g206kcal23.1g2.5g11.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna147g103kcal11.6g1.3g5.7g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505