Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g357g354kcal31.4g25g12.9g2.9g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1001g1701kcal200.1g0g100g0g
Vesi, vesijohtovesi 1572g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g4109kcal463g50g225.8g5.8g
Valittu annoskoko2930g2055kcal231.5g25g112.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna1465g1027kcal115.8g12.5g56.5g1.5g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505