Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g500g495kcal44g35g18g4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1400g2380kcal280g0g140g0g
Vesi, vesijohtovesi 2200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g5750kcal648g70g316g8g
Valittu annoskoko4100g2875kcal324g35g158g4g
Annoskoko puolitettuna2050g1438kcal162g17.5g79g2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505