Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g107g106kcal9.4g7.5g3.9g0.9g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g300g510kcal60g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 472g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1758g1233kcal138.8g15g67.8g1.8g
Valittu annoskoko879g616kcal69.4g7.5g33.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna440g308kcal34.7g3.8g17g0.5g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505