Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)550g182kcal2.2g36.9g1.7g8.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1600g2226kcal177.6g6.4g166.4g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7250g17576kcal494.6g2254g711.8g62.4g
Valittu annoskoko3625g8788kcal247.3g1127g355.9g31.2g
Annoskoko puolitettuna1813g4394kcal123.7g563.5g178g15.6g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566