Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Herne, pakaste (rainbow)650g553kcal39g97.5g0g20.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g10g20kcal0.5g2.5g1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g15g3.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3750g2243kcal107.8g335.6g53g48.8g
Valittu annoskoko1875g1121kcal53.9g167.8g26.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna938g561kcal27g83.9g13.3g12.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637