Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 181g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha632g1049kcal120.1g0g63.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g4.5g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.1g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korianteri, annos 10g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g24kcal1.2g4g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g14g11kcal0g2.8g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g6.6g23kcal0.1g5.9g0g0g
Siirappi, tumma6.6g21kcal0g4.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.4g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g226g339kcal2.3g13.5g29.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g154g526kcal18.7g103g1.2g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g4080kcal288.2g285.2g189g28g
Valittu annoskoko1485g2040kcal144.1g142.6g94.5g14g
Annoskoko puolitettuna743g1020kcal72.1g71.3g47.3g7g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694