Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha211g350kcal40g0g21.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g1.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Korianteri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g4.7g3.5kcal0g0.9g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.2g7.7kcal0g2g0g0g
Siirappi, tumma2.2g7kcal0g1.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.6kcal0g0.2g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g75g113kcal0.8g4.5g9.8g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g51g176kcal6.2g34.3g0.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1360kcal95.8g95g63g9g
Valittu annoskoko495g680kcal47.9g47.5g31.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna248g340kcal24g23.8g15.8g2.3g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694