Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g583kcal66.7g0g35.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g2.5g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korianteri, annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g52g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.2g1kcal0g0.3g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g7.8g5.9kcal0g1.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3.7g13kcal0.1g3.3g0g0g
Siirappi, tumma3.7g12kcal0g2.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g125g188kcal1.3g7.5g16.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g85g292kcal10.4g57.2g0.7g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1651g2266kcal160.2g158.6g105.2g15.6g
Valittu annoskoko825g1133kcal80.1g79.3g52.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna413g567kcal40.1g39.7g26.3g3.9g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694