Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha421g699kcal80g0g42.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g3g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korianteri, annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g9g7kcal0g1.9g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g4.4g15kcal0.1g3.9g0g0g
Siirappi, tumma4.4g14kcal0g3.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g151g226kcal1.5g9g19.6g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g102g351kcal12.5g68.7g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2720kcal192.2g190.2g126g18.8g
Valittu annoskoko990g1360kcal96.1g95.1g63g9.4g
Annoskoko puolitettuna495g680kcal48.1g47.6g31.5g4.7g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694