Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 600g1330kcal105.1g0g102.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 172g227kcal4.5g5.5g20.6g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.1g15kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g100g129kcal13g0.3g8.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale86g52kcal8.6g4.3g0.3g62.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl26g227kcal0g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g3995kcal265.2g31.2g314.6g130.2g
Valittu annoskoko1164g1998kcal132.6g15.6g157.3g65.1g
Annoskoko puolitettuna582g999kcal66.3g7.8g78.7g32.6g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796