Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 701g1551kcal122.6g0g119.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g116g151kcal15.2g0.3g9.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale100g60kcal10g5g0.3g73.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl30g264kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g4661kcal309.4g36g367g152.2g
Valittu annoskoko1358g2330kcal154.7g18g183.5g76.1g
Annoskoko puolitettuna679g1165kcal77.4g9g91.8g38.1g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796