Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 801g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 229g303kcal6g7.3g27.4g0g
Maustepippuri, annos 1g17g0.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.9g19kcal0.7g2.9g0.1g1.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g133g173kcal17.4g0.4g11g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale114g69kcal11.4g5.7g0.3g83.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl34g302kcal0g0g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g5326kcal353.6g41.4g419.2g173.8g
Valittu annoskoko1552g2663kcal176.8g20.7g209.6g86.9g
Annoskoko puolitettuna776g1332kcal88.4g10.4g104.8g43.5g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796