Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 901g1994kcal157.6g0g153.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 257g340kcal6.8g8.2g30.9g0g
Maustepippuri, annos 1g19g0.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.7g22kcal0.8g3.3g0.2g2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g149g194kcal19.6g0.4g12.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale129g77kcal12.9g6.4g0.4g93.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl39g340kcal0g0g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g5992kcal398g46.4g472g195.2g
Valittu annoskoko1746g2996kcal199g23.2g236g97.6g
Annoskoko puolitettuna873g1498kcal99.5g11.6g118g48.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796