Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 29g38kcal0.8g0.9g3.4g0g
Maustepippuri, annos 1g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g17g22kcal2.2g0g1.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale14g8.6kcal1.4g0.7g0g10.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g666kcal44.2g5g52.2g21.6g
Valittu annoskoko194g333kcal22.1g2.5g26.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna97g167kcal11.1g1.3g13.1g5.4g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796