Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1001g2216kcal175.1g0g170.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 286g378kcal7.5g9.1g34.3g0g
Maustepippuri, annos 1g21g0.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8.6g24kcal0.9g3.6g0.2g2.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g166g216kcal21.7g0.5g13.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale143g86kcal14.3g7.1g0.4g104.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl43g377kcal0g0g42.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6658kcal442g51.6g524.2g217g
Valittu annoskoko1940g3329kcal221g25.8g262.1g108.5g
Annoskoko puolitettuna970g1665kcal110.5g12.9g131.1g54.3g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796