Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g232g302kcal30.4g0.7g19.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale200g120kcal20g10g0.6g146g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl60g528kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5428g9315kcal618.4g72.6g733.6g303.6g
Valittu annoskoko2714g4657kcal309.2g36.3g366.8g151.8g
Annoskoko puolitettuna1357g2329kcal154.6g18.2g183.4g75.9g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796