Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 57g76kcal1.5g1.8g6.9g0g
Maustepippuri, annos 1g4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g33g43kcal4.3g0.1g2.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale29g17kcal2.9g1.4g0.1g20.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g1332kcal88.4g10.2g104.8g43.4g
Valittu annoskoko388g666kcal44.2g5.1g52.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna194g333kcal22.1g2.6g26.2g10.9g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796