Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.5g0g51g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 86g114kcal2.3g2.7g10.3g0g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.6g7.3kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g50g65kcal6.5g0.1g4.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale43g26kcal4.3g2.1g0.1g31.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g113kcal0g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g1997kcal132.6g15.2g157.4g65.2g
Valittu annoskoko582g999kcal66.3g7.6g78.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna291g499kcal33.2g3.8g39.4g16.3g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796