Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.3g0g59.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g58g75kcal7.6g0.2g4.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale50g30kcal5g2.5g0.2g36.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g132kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1357g2328kcal154.6g18.2g183.6g76g
Valittu annoskoko679g1164kcal77.3g9.1g91.8g38g
Annoskoko puolitettuna339g582kcal38.7g4.6g45.9g19g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796