Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70.1g0g68.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 114g151kcal3g3.7g13.7g0g
Maustepippuri, annos 1g8.6g0.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.4g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g66g86kcal8.7g0.2g5.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale57g34kcal5.7g2.9g0.2g41.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl17g151kcal0g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g2663kcal177g21g210g86.8g
Valittu annoskoko776g1332kcal88.5g10.5g105g43.4g
Annoskoko puolitettuna388g666kcal44.3g5.3g52.5g21.7g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.4g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796