Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 500g1108kcal87.6g0g85.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 143g189kcal3.8g4.6g17.2g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)57g16kcal0.7g2.7g0.1g1g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.3g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g83g108kcal10.9g0.2g6.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale72g43kcal7.1g3.6g0.2g52.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl21g189kcal0g0g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g3329kcal221g25.8g262.2g108.6g
Valittu annoskoko970g1664kcal110.5g12.9g131.1g54.3g
Annoskoko puolitettuna485g832kcal55.3g6.5g65.6g27.2g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796