Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1000g1700kcal200g0g100g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g500g125kcal7.5g22.5g1.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g500g215kcal12g31g1.5g8.5g
Pirkka kermajuusto 17%80g232kcal24.8g1.3g13.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)300g210kcal36g10.5g3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g5054kcal560.6g130.6g249.2g17g
Valittu annoskoko2385g2527kcal280.3g65.3g124.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna1193g1264kcal140.2g32.7g62.3g4.3g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936