Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana800g1376kcal143.2g4g88g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g150g180kcal40.5g28.5g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5243g4875kcal418g315g234g41.8g
Valittu annoskoko2622g2438kcal209g157.5g117g20.9g
Annoskoko puolitettuna1311g1219kcal104.5g78.8g58.5g10.5g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142