Revitty possu juurespata
Laita kassler isoon pakastepussiin.
Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.
Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.
Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.
Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.
Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.
Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.
Peitä vuoka foliolla.
Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.
Nosta liha työlaudalle.
Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.
Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.
Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.
Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa
Peetee1