Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.4g1.3g4g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 400g593kcal44.8g13.6g39.2g4.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700g319kcal21g33.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3334g2964kcal185.6g260.6g125.2g20.4g
Valittu annoskoko1667g1482kcal92.8g130.3g62.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna834g741kcal46.4g65.2g31.3g5.1g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749