Makaronilaatikko
1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia
Munamaito
2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa
1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.
Valuta makaronit.
2. Hienonna sipuli.
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.
Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.
Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa
Laskipera87