Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g44g150kcal9.2g0g12.3g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g240g264kcal55.1g0g3.6g0g
Punajuuri 87g33kcal0.9g6g0.2g2.2g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4g36kcal0g0g4g0g
Parsakaali brokkoli 99g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka80g280kcal6.1g63.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1838kcal190.2g151g46.8g12.6g
Valittu annoskoko1008g919kcal95.1g75.5g23.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna504g460kcal47.6g37.8g11.7g3.2g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790