Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g77g263kcal16.1g0g21.5g0g
Sipuli 118g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g419g461kcal96.4g0g6.3g0g
Punajuuri 152g58kcal1.5g10.5g0.3g3.8g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7g63kcal0g0g7g0g
Parsakaali brokkoli 173g61kcal8g3.4g0.5g4.3g
Katkarapu 210g143kcal30.3g0g2.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g7.7g22kcal1.5g0.4g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 419g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka140g489kcal10.6g110.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3216kcal332.6g264.6g81.8g22g
Valittu annoskoko1764g1608kcal166.3g132.3g40.9g11g
Annoskoko puolitettuna882g804kcal83.2g66.2g20.5g5.5g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790