Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g88g301kcal18.5g0g24.6g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g479g527kcal110.2g0g7.2g0g
Punajuuri 173g67kcal1.7g12g0.3g4.3g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8g72kcal0g0g8g0g
Parsakaali brokkoli 197g69kcal9.1g3.8g0.6g4.9g
Katkarapu 240g164kcal34.6g0g2.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8.8g25kcal1.8g0.4g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 479g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka160g559kcal12.1g126.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3676kcal380.4g302.2g93.8g25g
Valittu annoskoko2016g1838kcal190.2g151.1g46.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna1008g919kcal95.1g75.6g23.5g6.3g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790