Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g99g338kcal20.8g0g27.7g0g
Sipuli 152g46kcal1.9g7.3g0.3g2.6g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g539g593kcal124g0g8.1g0g
Punajuuri 195g75kcal1.9g13.5g0.4g4.9g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g81kcal0g0g9g0g
Parsakaali brokkoli 222g78kcal10.3g4.3g0.7g5.5g
Katkarapu 270g184kcal38.9g0g3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g10g28kcal2g0.5g2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 539g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka180g629kcal13.7g142g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4135kcal428g340g105.6g28.2g
Valittu annoskoko2268g2068kcal214g170g52.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna1134g1034kcal107g85g26.4g7.1g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790